Ve Yıldırım yeniden Başkan

3 Kasım 2013 Pazar Unknown 0 yorum
Fenerbahçe'de gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da mevcut başkan Aziz Yıldırım 11. kez başkanlığa seçildi.
Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda, başkan ve yönetim kurulunun seçimi için oy sayımı işleminin sona ermesinin ardından açıklanan sonuçlara göre Aziz Yıldırım 6821 oyla yeniden Fenerbahçe Başkanlığı’na seçildi.
Aziz Yıldırım’ın kongredeki en yakın rakibi Mehmet Ali Aydınlar ise 2383 oy aldı. Kongrede 9380 oy kullanılırken, 176 oy da geçersiz sayıldı.
23. SANDIK SONUCU: Aziz Yıldırım’a 108, Mehmet Ali Aydınlar’a 45 oy çıktı.
1. SANDIK SONUCU: Aziz Yıldırım’a 323, Mehmet Ali Aydınlar’a 84 oy çıktı.
11. SANDIK SONUCU: Aziz Yıldırım’a 291, Mehmet Ali Aydınlar’a 120 oy çıktı.
2. SANDIK SONUCU: Aziz Yıldırım’a 296, Mehmet Ali Aydınlar’a 101 oy çıktı.
22. SANDIK SONUCU: Aziz Yıldırım’a 309, Mehmet Ali Aydınlar’a 110 oy çıktı. (Aziz Yıldırım’ın oy kullandığı sandık)
18. SANDIK SONUCU: Aziz Yıldırım’a 293, Mehmet Ali Aydınlar’a 107 oy çıktı.
KONGREDEN ÖNEMLİ NOTLAR:
Seçimli genel kurul öncesinde yaptıkları açıklamalarla birbirlerine sert sözler söylen Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, sandıkların kapanmasının ardından bir araya geldi. Tokalaşan Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar sonrasında yan yana oturarak basın mensuplarına poz verdi.
Divan başkanlığına verdiği dilekçeyi okumak için kürsüye gelen Yamen Uzun, karşılıklı sağlıklı iletişim kurulamaması nedeniyle oluşan teknik problemlerden ötürü sandıklarda adaylık isminin konulamadığını belirterek, “Bu nedenle başkan adaylığımı sonlandırma gereği duydum. Bana oy verme niyetinde olan herkesten özür diliyorum” dedi.
Oy verme işleminden 1,5 saat sonra başkanlık oy pusulalarını salona getiren Yamen Uzun’un pusulaları, sandıklara dağıtıldıktan yaklaşık 20 dakika sonra diğer aday Mehmet Ali Aydınlar’ın oy pusulasıyla aynı renkte olduğu için kaldırılmıştı.

0 yorum: